Wat doet een ondernemend advocatenkantoor?

Petje af voor de advocatencollega's die alle rechtsgebieden in huis hebben, maar wij prijzen ons gelukkig als specialist. We zijn thuis in 'slechts' een aantal rechtsgebieden. Toevallig wel de rechtsgebieden die alle des ondernemers zijn: intellectuele eigendomsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissen- en contractenrecht, arbeidsrecht. Die specialisatie komt tot uitdrukking in een meer dan gemiddelde ervaring. Martin op 't Ende, grondlegger en naamgever, legde zich er al vroeg op toe als advocaat. Als je elke dag zaken op dit gebied behandelt, dan heb je aan het spreekwoordelijke halve woord genoeg.

Voor wie werken we?

Ondernemers zijn onze doelgroep. Meer specifiek: bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Verspreid over geheel Nederland, maar met het accent op de Rijnmond-regio. Groothandel, industrie, horeca, detailhandel, IT, adviesbureaus, mediabureaus, communicatiebureaus en de meubelindustrie. Als uw branche hier toevallig niet bij staat: dat heeft niets te maken met kieskeurigheid, maar alles met de wens om deze opsomming tot redelijke proporties te beperken. Ook voor ú kunnen we veel betekenen.

Wat is onze aanpak?

Enerzijds de belangen van een cliënt. Anderzijds de mogelijkheden en beperkingen van de wetboeken. Een advocaat is een acrobaat die danst op een dun koord. Op 't Ende is bereid tot de grens te gaan – maar nooit eroverheen. We maken de zaak niet mooier dan het is. En gaan evenmin aan de slag met als enige doel het pimpen van declaratienota's, terwijl er voor u geen eer te behalen is. Dat kost u alleen maar tijd en geld. En ons onze goede reputatie.

Vinden we elkaar, dan heeft u snel het idee de juiste advocaat te hebben gevonden. Proactief, professioneel, pragmatisch. In onze dienstverlening zijn we klantgericht, in onze presentatie no-nonsense. Narcisme, showmanship en snobisme hoeft u van dit kantoor niet te verwachten.

Tot aan de rechter toe

Kan op basis van reële argumenten een oplossing worden gevonden? Prima. Moet de rechter zich er over uitspreken? Ook goed. Waarbij we in dat geval onvoorwaardelijk aan úw kant staan. Als het moet tot de laatste snik. Want succes is in ons vak – helaas – nooit gegarandeerd. Het plezierige van een compact kantoor als het onze is ook dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Belangrijk, want het gaat wél om het opbouwen van een vertrouwensrelatie.